Skip to main content

Znači special thanks najboljem kolektivu na svijetu!

Obavijesti

Znači special thanks najboljem kolektivu na svijetu!

Sve ovo, baš sve, pripremljeno je sa puno ljubavi, i evidentno, kulinarskih umijeća. Sve što smo danas fino papali zahvaljujemo našim glavnim kuharima prof.Mirox2, prof.Dule, i naše kuharice Ljubica i Vesna. Teletina ispod peke sa krumpirom hobotnica ispod peke sa krumpriom, roštilj...gozba dostojna careva.

Delicije i slastice, naklon do poda prof.Iva i Katarina, kokteli, voćni ražnjići i svi.prateći hawaian dekor vizuali dežurne kreativke profa Ivana i Inga, za foto kutak, da ovjekovječimo ove osmjehe od milijardu dolara krive su profa Hana, Vale, Marina, Vesna, Petra... I svi ostali koji su svojom energijom i raznim drugim obavezama doprinjeli da se danas osjećamo kako bi rekla naša Clo "ko na kraljevskoj svadbi".

Dan doma, event je na koji inače pozivamo i roditelje naše djece, vas djelatnike centara za socijalnu skrb, sudova, policije, medija, predstavnike Grada i Županije...no pandemija je odredila pravila igre stoga smo danas u manjem broju, ali jednako veseli i sretni obilježili rođendan ove ustanove, koja skrbi za djecu od 1957.g.

Starac je taj naš daleko od.penzije!

Pozdravljamo sve vas koji niste danas bili s nama ovdje, ali jeste u.našim mislima!

Mahalo iā 'oe!

 

Povratak

Ostale obavijesti

Nova školska godina

Obavijesti

Počela je nova školska godina. Uposlili smo se prisjećanjem na Kućni red i pravila ponašanja, jer ipak ljeto je donijelo relaksacije raznih vrsta.
 

Pročitaj više

Berba malina

Obavijesti

Na izmaku ljeta obrali smo maline u obližnjem OPG-u.

Pročitaj više

Međunarodni dan mladih

Obavijesti
Sa partnerstvom za prostor - Carpe Diem sudjelovali smo u organiziranim aktivnostima po cijelom gradu u sklopu Međunarodnog dana mladih. Bavili smo se…
Pročitaj više